Informatief
   & up-to-date

Welkom Jeroen en Alexander!

Organisaties die vooruit durven te kijken, zijn de leukste organisaties om voor te werken. Finance & Insurance is zo’n bedrijf! Het is dan ook niet verwonderlijk dat sinds kort twee echte sales professionals ons team zijn komen versterken.

Sinds 1 juli 2023 is Jeroen Coenraads begonnen als Head of Global Sales. Jeroen was voorheen werkzaam als commercieel directeur bij Aon Trade Credit. Jeroen is een strategische sales man die met name op het internationale vlak en in de wat meer complexere materie meer dan uitstekend zijn mannetje staat. Het is een groot genoegen dat Jeroen verder gaat bouwen aan de toekomst en met name de verdere groei van Finance & Insurance.

Ook Alexander Lindeman is sinds 1 september 2023 werkzaam als Senior Sales Manager binnen Finance & Insurance. Alexander heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend bij de grootste kredietverzekeringsmaatschappij van Nederland. Als sales man pur sang heeft hij vele nieuwe klanten weten te “onboarden”. Daarnaast heeft Alexander veel kennis en een uitgebreid netwerk. Met zijn tomeloze energie zal Alexander de klantenportefeuille van Finance & Insurance verder gaan uitbouwen.

Samen met Jeroen, Alexander en de overige sales- en accountmanagers is het werken aan de toekomst van Finance & Insurance iedere dag weer een groot plezier!

Jeroen en Alexander heel veel succes en nogmaals welkom!