Ervaren
   & betrokken

Rijke historie

Finance & Insurance is in 1997 opgericht. In ruim 25 jaar is een leidende positie verkregen in de markt voor kredietverzekeringen met een portefeuille van meer dan 800 klanten in uiteenlopende branches. Voor deze klanten wordt een omzet verzekerd van meer dan 45 miljard euro met de daaraan verbonden betalings en politieke risico’s.
In 1999 is Finance & Insurance partner geworden in ICBA (International Credit Brokers Alliance) om ook aan internationaal opererende klanten optimale ondersteuning te kunnen bieden in het buitenland.
Sinds 2018 heeft de Duitse Ecclesia Group een meerderheidsbelang in Finance & Insurance. Dat stelt ons in staat om de dienstverlening verder te optimaliseren.

In 2009 is Finance & Insurance van start gegaan met Finance & Insurance Working Capital,  gespecialiseerd in flexibele financieringsoplossingen die onze (potentiële) klanten adviseert over de mogelijkheden van het aantrekken en structureren van (meer) flexibel werkkapitaal.

Toegevoegde waarde

Kennis van de materie, ervaring en de juiste contacten zijn doorslaggevende factoren als het gaat om een kredietverzekering of werkkapitaalfinanciering. Vrijwel alle medewerkers van Finance & Insurance hebben op seniorniveau gewerkt bij vooraanstaande kredietverzekeraars of factoringbedrijven.

Met deze ervaring adviseren wij u bij het verkrijgen van de beste voorwaarden en prijs in combinatie met een optimale dekking. Maar uiteraard ook voor het betaald krijgen van schadeclaims en –indien nodig- een vlotte afhandeling van incassoprocedures.
Daarnaast verzorgen wij periodiek relevante managementinformatie, die u waardevol inzicht geeft in de risico’s binnen uw debiteurenportefeuille. Daardoor kunt u tijdig anticiperen op actuele ontwikkelingen en focus houden op uw bedrijfsvoering en groei.

Naast de reguliere kredietverzekeringen is Finance & Insurance gespecialiseerd in het verzekeren van politieke risico’s en single-risk transacties (speciale projecten). Door onze wereldwijde contacten in diverse kredietverzekeringsmarkten zijn wij in staat om uw transacties en projecten tegen een scherpe prijs volledig te verzekeren.

Jochem Emmen

Kees Grijzenhout

Ivo Zernitz

Ivo Zernitz

Jeroen Coenraads

Jeroen Coenraads

Adriaan Bos Eyssen

René van der Voort

Hans Stouten

Vincent van Viersen

Tim Witteman

Marco van Megen

Christian Welbedacht

Peter de Kooker

Ferry Westerdaal

Johnny-John Eeckhout

Ronald van Klooster

Bas van Eck

Renate Knijn

Grethe van Belzen

Jari Knijn

Jos Herkes

Steven Vlaar

Joshua Smart

Douwe Visser

Alexander Lindeman

Alexander Lindeman

Marc Boeijen

Marc Boeijen

Mitchell Tang

Mitchell Tang